diumenge, 29 de desembre del 2013

FEM UN SALT!

Nova vida, un somni per complir, 4 mesos, els primers no-nadals, entorn desconegut, noves cares, treballs en grups, exposicions orals, treballs i més treballs, .... i què més?

Aquest ha estat el meu primer quatrimestre a la universitat i sense dubte han estat els quatre mesos en que la meva vida ha donat més voltes. Aquest blog va estar començat al principi d'aquesta nova etapa amb l'objectiu de recollir tot el que hem anat fent al llarg d'aquests mesos a les assignatures de COED i GITIC. Tant en aquestes assignatures com en les altres he aprés molts conceptes o n'he donat voltes a alguns que ja coneixia. Més que a l'aprenentatge de conceptes, dono importància al fet d'obrir la ment. Aquests mesos han aconseguit que pensi i valori coses que fins ara no havia ni tan sols imaginat o que hem semblaven utopies, però realment no ho són.

El món de l'educació és un ventall de possibiltats molt grans que ens permeten als mestres ( o futurs mestres) actuar de mil maneres per aconseguir el nostre objectiu que és educar. Fixeu-vos que no he dit pas ensenyar, sinó educar. Un mestre és molt més que un concepte o una fitxa. Un mestre és intuïció, paciència i amor, sobretot amor.

Moltes gràcies per tot el que he aprés i per tots els moments compartits!

Per tancar aquest petit recull de coneixements i experiències us deixo una cançó del Club Super3 que parla de fer un salt, de descobrir allò que encara no hem descobert.

'Fem un salt, com un salt d'aigua, aixequem el vol, anem a veure el Sol.'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada